Važno: Za rezervisanje, molim Vas da koristite odgovarajuću formu za rezervacije ispod opisa svakog hotela ili oferte! Sve rezervacije ostvaraju se online u realnom vremenu. U rezervacionom sistemu publikovane su samo hotela sa slobodnim mestima i aktuelnim cenama. Ukoliko sistem dozvoljava da rezervisate, to znači, da je soba slobodna i rezervacija potvrđena!

Sunny Tours Ltd.
5000 Veliko Tarnovo, 8 Ilyo Voivoda Str., Bulgaria
Hotline: +359-62-590030, Fax: +359-62-677796
Voneshta voda
Selo Vonešta voda je smešteno na oko 500 m. nadmorskoj visini u podnožju Stare planine. Pored selo prolazi auto staze od Veliko Trnovo kroz Prohoda na Republikata (Hainboaz) do Nove Zagore. Selo ima oko 200 stanovnika i je udaljeno 30 km. od Veliko Tarnovo i 20 km. od Trjavne.
U naselju, osim slikovite prirode, ima i minerelni izvor, koji omogućuje medicinskog turizma i balneolečenja. Voda ima silni miris serovodoroda, zbog koga je i naziv sela. Voda se koristi za lečenje sa popijanjem i balneolečenje kožnim obolenjima, bolesti gornjih disajnih puteva, bolesti metabolizma.
U naselju ima počivališta i nekoliko hotela, većina od kojih su sa otvorenim ili zatvorenim bazenama. U okolini ima i puno privatnih vila, koji se iznajmljivaju.
Mogućnost za ekskurzije: Veliko Tarnovo, Trjavna, Kilifarevski manastir, Drjanovski manastir, pećina Bačo Kiro, Plakovski manastir, Kapinovski manastir.
Izaberite kategoriju: 
 

No results found

Nema pronađenih rezultata. Molim Vas, izaberite drugu destinaciju!
1. Izaberite destinaciju:
2. Izaberite datum:
Noćenja: 

Izaberite datum dolaska i datum odlaska i vidićete cene za sobu i period smeštaja sa mogućnošćom da izabirate prema ceni!