Važno: Za rezervisanje, molim Vas da koristite odgovarajuću formu za rezervacije ispod opisa svakog hotela ili oferte! Sve rezervacije ostvaraju se online u realnom vremenu. U rezervacionom sistemu publikovane su samo hotela sa slobodnim mestima i aktuelnim cenama. Ukoliko sistem dozvoljava da rezervisate, to znači, da je soba slobodna i rezervacija potvrđena!

Sunny Tours Ltd.
5000 Veliko Tarnovo, 8 Ilyo Voivoda Str., Bulgaria
Hotline: +359-62-590030, Fax: +359-62-677796
St. Vlas
Sv. Vlasa udaljen je 6 km. od Nesebra. Razpoložaj mu je izuzetno slikovit. Smešten je u podnožju južne padine Stare planine na obali mora, sa potpuno južnim položajem i pogledom na letovalište Sunčev Breg i grad Nesebar.
Sveti Vlas je osnovan u II veka, kao trakijsko selo sa imenom Larisa. U XIV veka menja ime u Sveti Vlas, koji je bio odgajvač životinja, iscelitelj i pokrovitelj trgovaca. On je svetitelj, priznat od ortodoksne i katoličke crkve. Sa tom nazivom bio je manastir, koji je spaljivan mnogo puta u napadima gusara. Nekoliko manastira, locirane oko sela, bile su uzrok da ga Turci nazivaju u vreme osmanske vladevine Kjučjuk Manastir. Posle Oslobođenja u 1886 g. ime naselja ostaje Sveti Vlas.
U 2006 g. selo Sveti Vlas je postao grad. Izvanredna kombinacija – planina i more, uvršava Sveti Vlas u naseljima sa originalnom blagom klimom, kao prirodno lečilište sa vrhunskim delovanjem na plućnim bolestima. Plažna ivica je duga oko 1 km. Položaj naselje stavlja Svetog Vlasa u najoživljenom turističkom zonom Bugarske. To je bugarske Rivijere, gde se nalaze najposećivanih letovališta.
Mogućnost za ekskurzije: Sunčev Breg, Nesebar, rt Emine, Kamčija.
Izaberite kategoriju: 
 

No results found

Nema pronađenih rezultata. Molim Vas, izaberite drugu destinaciju!
1. Izaberite destinaciju:
2. Izaberite datum:
Noćenja: 

Izaberite datum dolaska i datum odlaska i vidićete cene za sobu i period smeštaja sa mogućnošćom da izabirate prema ceni!