Važno: Za rezervisanje, molim Vas da koristite odgovarajuću formu za rezervacije ispod opisa svakog hotela ili oferte! Sve rezervacije ostvaraju se online u realnom vremenu. U rezervacionom sistemu publikovane su samo hotela sa slobodnim mestima i aktuelnim cenama. Ukoliko sistem dozvoljava da rezervisate, to znači, da je soba slobodna i rezervacija potvrđena!

Sunny Tours Ltd.
5000 Veliko Tarnovo, 8 Ilyo Voivoda Str., Bulgaria
Hotline: +359-62-590030, Fax: +359-62-677796
Rousalka
Na jug od okoline Jajlata, 23 km. od Šable i 90 km. severoistočno od Varne, nalazi se letovalište Rusalke. Smešteno usred svežesti vekovne šume, to je jedno od lepih severnih letovališta u Bugarskoj. Na to je mesto more ulazio u obali, pa je joj podelilo na nekoliko slikovitih malih zaliva, zaobilazene sa stenama i zelenilima. Do obale blešta malog jezera. U južnom delu taj divan kutak, u blizini lepog Ptičeg zaliva, podignuto je počivalište sa lepim malim vilama, nakacale na terasama, sa restoranima, barovima i kafićima. Ima mali trgovački centar i pristan.
Usred zelenila, u blizini neselje se nalazi rezervat Jajlata i rt Kaliakra, poznate po raznovrsnostima retkim biljnim i životinskim vrstama, prvenstveno pticama.
Mogućnost za ekskurzije: Kamen brjag, rt Kaliakra, Taukliman.
Izaberite kategoriju: 
 

No results found

Nema pronađenih rezultata. Molim Vas, izaberite drugu destinaciju!
1. Izaberite destinaciju:
2. Izaberite datum:
Noćenja: 

Izaberite datum dolaska i datum odlaska i vidićete cene za sobu i period smeštaja sa mogućnošćom da izabirate prema ceni!