Važno: Za rezervisanje, molim Vas da koristite odgovarajuću formu za rezervacije ispod opisa svakog hotela ili oferte! Sve rezervacije ostvaraju se online u realnom vremenu. U rezervacionom sistemu publikovane su samo hotela sa slobodnim mestima i aktuelnim cenama. Ukoliko sistem dozvoljava da rezervisate, to znači, da je soba slobodna i rezervacija potvrđena!

Sunny Tours Ltd.
5000 Veliko Tarnovo, 8 Ilyo Voivoda Str., Bulgaria
Hotline: +359-62-590030, Fax: +359-62-677796
Riviera
Turistički klub Riviera smešten je 16 km. severoistočno od grada Varne i 25 km. od aerodroma grada. Kompleks graniči sa najpoznatijem severnom letovalištom na bugarskoj crnomorskoj obali –Zlatni pjasci.
Do 1989 g. je bilo mesto za odmor samo za kumunističeskog elita Bugarske. Sada je centar sa 5 hotela sa opštim brojem krevetima više od 1000. Hoteli Imperijal i Riviera Bijič nude banjsko lečenje. Koristijući meku klimu i lečebne osobine mineralne i morske vode, tu se održavaju kozmetične programe i banjskog lečenja. Hoteli imaju ekipe od profesionalaca i ukupne usluge su na nivoa. Kompleks ima lepu plažu, koja nudi mogućnosti za praksa vodenih sportova. Letovalište Riviera poseduje dva otvoreni i dva zatvoreni bazeni sa mineralnom vodom.
Kombinacija od sve toga čini Rivijeri jedno lepo mesto za odmor sa porodicom.
Mogućnost za ekskurzije: Balčik, Kamen brjag, rt Kaliakra, Taukliman, Pobitite kamani, Aladža manastir.
Izaberite kategoriju: 
 

No results found

Nema pronađenih rezultata. Molim Vas, izaberite drugu destinaciju!
1. Izaberite destinaciju:
2. Izaberite datum:
Noćenja: 

Izaberite datum dolaska i datum odlaska i vidićete cene za sobu i period smeštaja sa mogućnošćom da izabirate prema ceni!