Važno: Za rezervisanje, molim Vas da koristite odgovarajuću formu za rezervacije ispod opisa svakog hotela ili oferte! Sve rezervacije ostvaraju se online u realnom vremenu. U rezervacionom sistemu publikovane su samo hotela sa slobodnim mestima i aktuelnim cenama. Ukoliko sistem dozvoljava da rezervisate, to znači, da je soba slobodna i rezervacija potvrđena!

Sunny Tours Ltd.
5000 Veliko Tarnovo, 8 Ilyo Voivoda Str., Bulgaria
Hotline: +359-62-590030, Fax: +359-62-677796
Razlog
Grad Razlog je smešten u Razložkoj kotlini na 825 m. nadmorskoj visini. U gradiću žive 13 000 stanovnika i je zaobilazen od 3 planine – Rile, Pirina i Rodopa. Udaljen je 6 km. severno od Banska, 54 km. jugoistočno od Blagoevgrada i 154 km. južno od Sofije.
Prvi pismeni spomenici o Razlogu datiraju od vreme vizantijskog imperatora Vasiliji II. U vreme turske vladevine stanovništvo grada aktivno učestuje u Kresnensko – Razložkom i Ilindensko – Preobraženskom ustanku. Na 24 oktobra 1912 g. grad je oslobođen od Rodopskog odreda sa komandirom Siljan Kovačev.
Danas se Razlog razvije kao turistički centar. Interesantne posetiocima su: staru crkvu Sv. Georgi, Kipijevsku kuću i Parapunovsku kuću.
Položaj grada među 3 planina i fakat da je u blizini Banska, čine Razlog prijatno mesto za odmor tokom cele godine.
Na 18 km. severoistočno od Razloga, nalazi se atraktivno za turistima selo Dobarsko.
Mogućnost za ekskurzije: Dobarsko, Bansko, Rilski manastir.
Izaberite kategoriju: 
 

No results found

Nema pronađenih rezultata. Molim Vas, izaberite drugu destinaciju!
1. Izaberite destinaciju:
2. Izaberite datum:
Noćenja: 

Izaberite datum dolaska i datum odlaska i vidićete cene za sobu i period smeštaja sa mogućnošćom da izabirate prema ceni!