Važno: Za rezervisanje, molim Vas da koristite odgovarajuću formu za rezervacije ispod opisa svakog hotela ili oferte! Sve rezervacije ostvaraju se online u realnom vremenu. U rezervacionom sistemu publikovane su samo hotela sa slobodnim mestima i aktuelnim cenama. Ukoliko sistem dozvoljava da rezervisate, to znači, da je soba slobodna i rezervacija potvrđena!

Sunny Tours Ltd.
5000 Veliko Tarnovo, 8 Ilyo Voivoda Str., Bulgaria
Hotline: +359-62-590030, Fax: +359-62-677796
Primorsko
Grad Primorsko se nalazi 26 km. južno od Sozopola, 52 km. južno od Burgasa i 442 km. od Sofije. Smešten je na rt Kjuprije, koji je među zalivima Stamopolu i Djavolskom zalivu. Naselje je zasnovano u kraju XIX veka.
Danas je letovalište poznato po lepom i romantičnom prirodom, pošto šuma Strandže ga obilaze sa svih strana i usred lepog prirodnog parka od vekovnih drveća su smešteni više od 80 počivališta, hotela, privatnih kvartira.
Najkarakternije o Primorsko je da je poznat kao omladinski grad. Tu mlade mogu pronađu najboljih uslova odmora na normalne cene. Turistima su na razpolaganju raznim barovima – kafićima, diskotekama, restoranima, poslastičarnicama, otvorenim pozorištem i igralištom. Osobito prijatan je ambijent ovde, pošto Primorsko je međunarodni omladinski centar, koji privlača studente sa različitih država. Letovalište se stalno obnovljava i se izgrađivaju nove funkcionalne zgrade za odmor, u kojima se može nađu uslovi sporta i turizma. Poznat je po svojoj plaži, duga čak 10 km. To je jedna od najdužijih i privlačnih plaza po celoj bugarskoj morskoj obali. Klima je slična mediteranijske, sa sunčevim i toplim letnim danima, čija je prosečna temperatura 24 C. Dani su sveže zbog morskog vetra i hladnih šumskih masiva, a noći su mekih i prijatnih. Te unikalne prirodne datosti su povoljne za mirni odmor i dugu letnu sezonu.
Na jugu od Primorska je ušće reke Ropotamo i Maslen rt, čije dive, neponovljive prirodi privlačuju turistima sa svojim fjordima.
Panoramski put, koji ide kraj morske obale, svrzava Primorsko sa blizkim letovalištima Djuni i Kiten, kao i sa kampingom Perla.
Mogućnost za ekskurzije: Nesebar, Sozopol, Ropotamo, Silistar.
Izaberite kategoriju: 
 

No results found

Nema pronađenih rezultata. Molim Vas, izaberite drugu destinaciju!
1. Izaberite destinaciju:
2. Izaberite datum:
Noćenja: 

Izaberite datum dolaska i datum odlaska i vidićete cene za sobu i period smeštaja sa mogućnošćom da izabirate prema ceni!