Važno: Za rezervisanje, molim Vas da koristite odgovarajuću formu za rezervacije ispod opisa svakog hotela ili oferte! Sve rezervacije ostvaraju se online u realnom vremenu. U rezervacionom sistemu publikovane su samo hotela sa slobodnim mestima i aktuelnim cenama. Ukoliko sistem dozvoljava da rezervisate, to znači, da je soba slobodna i rezervacija potvrđena!

Sunny Tours Ltd.
5000 Veliko Tarnovo, 8 Ilyo Voivoda Str., Bulgaria
Hotline: +359-62-590030, Fax: +359-62-677796
Pamporovo
Pamporovo je planinski kompleks, smešten u srcu Rodopa. Tu je zimu dugu i meku, a leto hladno i svežo. Mesto je udaljeno 260 km. od Sofije, 85 km. od Plovdiva, 15 km. od Smoljana. Smešteno je na 1650 m. nadmorskoj visini u podnožju vrha Snežanke – 1926 m.
Pamporovo je zasnovan u 1933 g. Od tada do danas su podignuti puno hotela, trgovačkih centra, restorana, ski staza i dr. Ukupni broj kreveta baze iznosi na 8 500 broja.
Ski staze u Pamporovo su sa različite nivoa trudnosti. Ukupna dužina ski staza je 34 km. Liftovi i tegljači, koji usluživaju staze su sa kapacitetom 8 500 turista za sat. Škole skijanja su jedne od najboljih u Evropi. Insrukturi su sa visokim kvalitetom. Obuka početnika se održava u grupi ili samostalno. Za eksperte u skijanju ima nekoliko strmne ski staze, a za te, koji vole ski trčenje i biatlona ima izgrađene ski staze i strelišta oko vrha Snežanke. U blizini ski staza i hotela ima ski garderoba. Tu se održavaju takmičenja ski alpskih disciplina, ski trčenja, snouborda i dr. Izgrađen je isto half pajp sa dužinom 150 m. i zidovi, visoki 3 m.
U nekim hotelima ima programe o uspostavljane i rehabilitacijoni centrovi.
Jedno lepo mesto sa kojeg se pruži lep pogled je panoramni bar u kulu vrha Snežanke (2030 m. nadmorske visine).
U blizini Pamporova nalazi se turističko naselje Momčilovci (17 km.), etnografski kompleks Široka laka (10 km.), a sa severa se nalazi turistički grad Čepelare.
Broj turista je isti tokom cele godine, pošto je Pamporovo destinaciju, koja je privlačna kao u zimi, tako i u letu.
Mogućnost za ekskurzije: Čudnite mostove, Perperikon, Bačkovski manastir, Prirodna znamenitost Slona, Trigrad, Djavolskoto grlo.
Izaberite kategoriju: 
 

No results found

Nema pronađenih rezultata. Molim Vas, izaberite drugu destinaciju!
1. Izaberite destinaciju:
2. Izaberite datum:
Noćenja: 

Izaberite datum dolaska i datum odlaska i vidićete cene za sobu i period smeštaja sa mogućnošćom da izabirate prema ceni!