Važno: Za rezervisanje, molim Vas da koristite odgovarajuću formu za rezervacije ispod opisa svakog hotela ili oferte! Sve rezervacije ostvaraju se online u realnom vremenu. U rezervacionom sistemu publikovane su samo hotela sa slobodnim mestima i aktuelnim cenama. Ukoliko sistem dozvoljava da rezervisate, to znači, da je soba slobodna i rezervacija potvrđena!

Sunny Tours Ltd.
5000 Veliko Tarnovo, 8 Ilyo Voivoda Str., Bulgaria
Hotline: +359-62-590030, Fax: +359-62-677796
Kranevo
Selo Kranevo se nalazi u blizini Albene, na 24 km. severoistošno od Varne i na 42 km. jugoistočno od Dobriča. Do sela ima redovni regularni prevoz od Balčika, Varne i Dobriča. Kraj sela teče reke Kranevske, a na sever, u dolini Batovske reke ima longoznu sumu. Zemje su plodne i omugućavaju proizvodnju povrća i vinogradarstva.
Zbog razpoložaja kraj mora, selo je i turističko naselje, poznato više kao počivalište za učenike. Tu plažna ivica ima svetli pesak, a nagib dna je plavni. Kombinacija od izvorne mineralne vode, čistog vazduha i prelepe plaže, čini Kranevo privlačno mesto za turiste, koji traže tišinu i mirni odmor, kao i za ljudima ograničeni finansijama. Privatne kvartire, komodni kafići, lokale za brzo hranjene, barovi i diskoteke, mogu da urade vaš odmor raznoliki i punovredni. Na 2 km. od Kranevo se nalazi turističko naselje Albena, koje se može dostiže i kratkom šetnjom po plaži.
Sa juga od Kraneva ima ostaci od rimske tvrđave, prilagođene za zaštita istočne granice Prve bugarske države. Posle Balkanskog rata i Bukureškog mirnog ugovora u 1913 g. selo je u rumunskoj državi, a u 1940 g. je vraćeno u teritoriji Bugarske.
Mogućnost za ekskurzije: Kamen brjag, rt Kaliakra, Taukliman, Pobitite kamani, Aladža manastir, Balčik.
Izaberite kategoriju: 
 

No results found

Nema pronađenih rezultata. Molim Vas, izaberite drugu destinaciju!
1. Izaberite destinaciju:
2. Izaberite datum:
Noćenja: 

Izaberite datum dolaska i datum odlaska i vidićete cene za sobu i period smeštaja sa mogućnošćom da izabirate prema ceni!