Važno: Za rezervisanje, molim Vas da koristite odgovarajuću formu za rezervacije ispod opisa svakog hotela ili oferte! Sve rezervacije ostvaraju se online u realnom vremenu. U rezervacionom sistemu publikovane su samo hotela sa slobodnim mestima i aktuelnim cenama. Ukoliko sistem dozvoljava da rezervisate, to znači, da je soba slobodna i rezervacija potvrđena!

Sunny Tours Ltd.
5000 Veliko Tarnovo, 8 Ilyo Voivoda Str., Bulgaria
Hotline: +359-62-590030, Fax: +359-62-677796
Kiten
Grad Kiten je smešten na poluostrvu i ima dva slikoviti zalivi sa obeju strana. Turističko naselje ima oko 900 stanovnika i je udaljen Burgasa 55 km. južno i 3 km. od grada Primorska. Kiten ima dve plaže – severnu (Kiten Atliman) i južnu (Kiten – jug). Severnu plažu je sa finom peskom i nalazi se u dno zaliva. Južnu plažu je dugu više od kilometar i je smeštenu u zalivu Urdovici. Sa juga dostiže do reke Kitenske, u kojoj ima puno riba.
Naselje postoji od VI veka pre Hrista. Tu je pre vremena imao starinsku tvrđavu, zvana Urdovice, koja je podignuta u dobom Rimljana.
Danas je Kiten moderni turistički kompleks sa puno hotela, privatnih kvartira i počivališta. Za turiste rade množina restorana, kafića, noćnih barova i diskoteke.
Mogućnost za ekskurzije: Ropotamo, Silistar.
Izaberite kategoriju: 
 

No results found

Nema pronađenih rezultata. Molim Vas, izaberite drugu destinaciju!
1. Izaberite destinaciju:
2. Izaberite datum:
Noćenja: 

Izaberite datum dolaska i datum odlaska i vidićete cene za sobu i period smeštaja sa mogućnošćom da izabirate prema ceni!