Važno: Za rezervisanje, molim Vas da koristite odgovarajuću formu za rezervacije ispod opisa svakog hotela ili oferte! Sve rezervacije ostvaraju se online u realnom vremenu. U rezervacionom sistemu publikovane su samo hotela sa slobodnim mestima i aktuelnim cenama. Ukoliko sistem dozvoljava da rezervisate, to znači, da je soba slobodna i rezervacija potvrđena!

Sunny Tours Ltd.
5000 Veliko Tarnovo, 8 Ilyo Voivoda Str., Bulgaria
Hotline: +359-62-590030, Fax: +359-62-677796
Grand hotel Varna
SPA kompleks Grand hotel Varna nalazi se u crnomorskom letovalištu Sv. Konstantin i Elena. Udaljen je 10 km. od grad Varne i oko 19 km. od aerodroma Varne. Kompleks je lociran u lepom parku sa puno drveća i zelenilo. U 1999 g. u letovalištu su uradeni mnogo privatnih investicija i naziv mu je promenjen od Druzhba na St. Elias, a kasnije na SPA complex Grand hotel Varna.
Kompleks poseduje lepu plažu, pokrivena sa sitnom žućkastom peskom. Hotel nudi balneološki programi. Da bi bilo prijatno turistima, ima kazino, različiti lokali za hranjenje i nekoliko noćni klubovi.
Kompleks Grand hotel Varna uključuje nekoliko modernih hotelskih kompleksa, ukupno sa više od 1000 kreveta. Najpoznatiji u kompleksu je Grand hotel Varna, sa 5 zvezdica. Drugi hoteli, koji nude dobri uslovi za otmor su Rubin, Dolfin Marina, Dolfin i Lebed, koji imaju 4 zvezdice.
Mogućnost za ekskurzije: Pobitite kamani, Aladža manastir.
Izaberite kategoriju: 
 

No results found

Nema pronađenih rezultata. Molim Vas, izaberite drugu destinaciju!
1. Izaberite destinaciju:
2. Izaberite datum:
Noćenja: 

Izaberite datum dolaska i datum odlaska i vidićete cene za sobu i period smeštaja sa mogućnošćom da izabirate prema ceni!