Važno: Za rezervisanje, molim Vas da koristite odgovarajuću formu za rezervacije ispod opisa svakog hotela ili oferte! Sve rezervacije ostvaraju se online u realnom vremenu. U rezervacionom sistemu publikovane su samo hotela sa slobodnim mestima i aktuelnim cenama. Ukoliko sistem dozvoljava da rezervisate, to znači, da je soba slobodna i rezervacija potvrđena!

Sunny Tours Ltd.
5000 Veliko Tarnovo, 8 Ilyo Voivoda Str., Bulgaria
Hotline: +359-62-590030, Fax: +359-62-677796
Duni
Letovalište Djuni je smešteno na 40 km. južno od Burgasa i na 7 km. od starinskog Sozopola. Projekat naselja je rad bugarskog arhitekta, ali je ostvaran u 1987 g. od austrijske firme Rognera.
Lociran je na obali mora, u proširnom zalivu usred četinarske šume i ima divnu plažu, koja je duga 4,5 km. i je široka više od 100 m., pokrita sa finom peskom. More postaje postepeno duboko, a plažu Djune je nosioc nagrade Blue Flag (Plava zastava), koja se daje za čistu okolinu. Tokom posljedne godine su izgrađeni nekoliko novih hotela i letovalište se utvrđiva kao jedno od najatraktivnije. Zaliv je povoljan za uindserf i drugi morski sportovi. Djuni poseduje 7 tenis korta i nekoliko bazena. Ima i sportovi kao streličarstvo, stoni tenis, boča, darts, vodena gimnastika, vodene skije, vaterpolo, banana, strečing, tae bo i dr.
Južno sa kompleksa Djuni se nalazi rezervat Alepu, koji je atrakcija ornitolozima i je krajmorsku močvaru, gde migriraju puno vrsta ptica. Nedaleko se nalazi ostrvo Sveti Toma, koji se zove još Zmijsko ostrvo. Tu u prirodnoj okolini rastu množina kaktusa. Na pola kilometar južno od Djuni nalazi se močvara Arkutino.
Nacionalni park Ropotamo je poznat sa vodenim ljiljanama i rekama, punim ribom i se nalazi samo na 10 km. južno od letovališta.
Naselje Djuni nudi puno zabava i prelepih uslova za odmor usred prirode.
Mogućnost za ekskurzije: Sozopol, Ropotamo, Silistar.
Izaberite kategoriju: 
 

No results found

Nema pronađenih rezultata. Molim Vas, izaberite drugu destinaciju!
1. Izaberite destinaciju:
2. Izaberite datum:
Noćenja: 

Izaberite datum dolaska i datum odlaska i vidićete cene za sobu i period smeštaja sa mogućnošćom da izabirate prema ceni!