Važno: Za rezervisanje, molim Vas da koristite odgovarajuću formu za rezervacije ispod opisa svakog hotela ili oferte! Sve rezervacije ostvaraju se online u realnom vremenu. U rezervacionom sistemu publikovane su samo hotela sa slobodnim mestima i aktuelnim cenama. Ukoliko sistem dozvoljava da rezervisate, to znači, da je soba slobodna i rezervacija potvrđena!

Sunny Tours Ltd.
5000 Veliko Tarnovo, 8 Ilyo Voivoda Str., Bulgaria
Hotline: +359-62-590030, Fax: +359-62-677796
Devin
Grad Devin je smešten u širokoj kotlini, usred planinske uzvišice Zapadnih Rodopa. Nalazi se na 700 m. nadmorskoj visini i ima oko 6 000 stanovnika. Devin je udaljen 45 km. severozapadno od Smoljana, 90 km. južno od Plovdiva i 198 km. jugoistočno od prestonice Sofije.
U okolini je pronađen veliki broj moneta od rimske dobe, što pokazuje da je tu bio naselje još u tu dobu. Prvi naziv naselja bio je Diov, kasnije su ga Sloveni promenile na Djovlena. U vreme prinudno nalaganje mohamedanstva, grad je bio spaljen, ali je ponovo podignut od stanovnika, koji su ostale živi.
Danas je Devin turističko naselje sa divnom prirodom, čistim planinskim vazduhom i množina mineralnih izvora.
Interesantne posetiocima Devina su Istorijski muzej grada i crkve Sv. Joan Rilski.
Udaljen 21 km. od Devina je smešten arhitekturno – etnografski rezervat Široka laka.
U rajonu su jedni iz najlepših delova Rodopa – Trigradski kanjon i pećine – Djavolsko grlo, Jagodinske, Haramijske i dr.
U turističkom naselju ima puno restorana, malih privatnih hotela i kvartira za turistima.
Mogućnost za ekskurzije: Čudnite mostove, Perperikon, Bačkovski manastir, Prirodna znamenitost Slona, Trigrad, Djavolskoto grlo.
Izaberite kategoriju: 
 

No results found

Nema pronađenih rezultata. Molim Vas, izaberite drugu destinaciju!
1. Izaberite destinaciju:
2. Izaberite datum:
Noćenja: 

Izaberite datum dolaska i datum odlaska i vidićete cene za sobu i period smeštaja sa mogućnošćom da izabirate prema ceni!