Važno: Za rezervisanje, molim Vas da koristite odgovarajuću formu za rezervacije ispod opisa svakog hotela ili oferte! Sve rezervacije ostvaraju se online u realnom vremenu. U rezervacionom sistemu publikovane su samo hotela sa slobodnim mestima i aktuelnim cenama. Ukoliko sistem dozvoljava da rezervisate, to znači, da je soba slobodna i rezervacija potvrđena!

Sunny Tours Ltd.
5000 Veliko Tarnovo, 8 Ilyo Voivoda Str., Bulgaria
Hotline: +359-62-590030, Fax: +359-62-677796
Borovec
Borovec je najveći planinski centar u Bugarskoj, smešten na 1350 m. iznad nivoa mora u podnožju vrha Musala (2925 m.). Udaljen je 11 km. od Samokova, 75 km. od Sofije i 125 km. od Plovdiva.
Skijalište Borovec nudi uslovi za lep odmor tokom cele godine. Leto je hladno, a snežnu zimu – meku. Zdravstvenu klimu čine Borovec omiljeno mesto za odmor i sport. Odlični su tu mogućnosti za praksu zimskih sportova, zbog toga je Borovec već 2 puta bio domaćin Svetskog kupa alpinističkog skijanja. Ima izgrađenu stazu za biatlona, koja je jedna od najboljih u svetu. Borovec poseduje isto odličnu mrežu liftova, koji usluživaju do 11 200 turista za sat i obezbeđuje pristup do svih staza. Ukupne dužine ski staza je 60 km. Ima razne ski staze, koje su prilagođene svima, od staze samo za početnike, samo za prosečne skijaše kao i za avanturiste i eksperte u skijanju. Staze se sjajno odražavaju i debljinu snežnog pokrivača je prosečno 1,2 m. Ima više od 10 centra, gde se mogu iznajmiti skije, ski opreme, sanjke ili da čuvaju vaše opreme. Škola skijanja je sa internacijonalnim prestižom i dugogodišnjom tradicijom, zapošljava više od 150 ski instruktura, svaki od njih govori više stranih jezika. Kurs se završava prijemom skijaškog sertifikata.
O bezbednosti turistima su na razpolaganju nekoliko ekipa hitne pomoći, sa potpunom opremom i hilikopterom.
Mogućnost za ekskurzije: Rilski manastir.
Izaberite kategoriju: 
 

No results found

Nema pronađenih rezultata. Molim Vas, izaberite drugu destinaciju!
1. Izaberite destinaciju:
2. Izaberite datum:
Noćenja: 

Izaberite datum dolaska i datum odlaska i vidićete cene za sobu i period smeštaja sa mogućnošćom da izabirate prema ceni!