Važno: Za rezervisanje, molim Vas da koristite odgovarajuću formu za rezervacije ispod opisa svakog hotela ili oferte! Sve rezervacije ostvaraju se online u realnom vremenu. U rezervacionom sistemu publikovane su samo hotela sa slobodnim mestima i aktuelnim cenama. Ukoliko sistem dozvoljava da rezervisate, to znači, da je soba slobodna i rezervacija potvrđena!

Sunny Tours Ltd.
5000 Veliko Tarnovo, 8 Ilyo Voivoda Str., Bulgaria
Hotline: +359-62-590030, Fax: +359-62-677796
Ahtopol
Nalazi se na 16 km. od Careva, razpoložen na kamenitom poluostrvu.
Na to mesto je bilo drevno tračko naselje. Posle toga, Rimljani su tu izgradili tvrđavu, a Vizantijci su ga nazvali Agatopolis ili grad sreća.
Ahtopol je relativno mali grad, sa pristanom u južnom delu poluostrva i sa lepom plažom u severnom delu. Grad se danas razvije kao lepe crnomorske letovalište, koje privlača investicije za novo graditeljstvo. Tamo će nalazite tišinu i mir domaćih hotela i privatnih kvartira, gde možete se zaista odmorite posle napornog truda ili stresa. Mali restorančići i bistra, razpoloženi na kamenitoj obali, nude vas ukusni bugarski jela.
U okolini grada se nalaze sela Brodilovo i Kosti, čuvene sa nestinarskim plesama. To su drevne obredne rituale, koji se ispunjavaju na žarom i su osobito interesantne tuđinskim turistima.
Mogućnost za ekskurzije: selo Kosti, Varvara, Sinemorec, Rezovo, Ropotamo, Silistar.
Izaberite kategoriju: 
 

No results found

Nema pronađenih rezultata. Molim Vas, izaberite drugu destinaciju!
1. Izaberite destinaciju:
2. Izaberite datum:
Noćenja: 

Izaberite datum dolaska i datum odlaska i vidićete cene za sobu i period smeštaja sa mogućnošćom da izabirate prema ceni!