Važno: Za rezervisanje, molim Vas da koristite odgovarajuću formu za rezervacije ispod opisa svakog hotela ili oferte! Sve rezervacije ostvaraju se online u realnom vremenu. U rezervacionom sistemu publikovane su samo hotela sa slobodnim mestima i aktuelnim cenama. Ukoliko sistem dozvoljava da rezervisate, to znači, da je soba slobodna i rezervacija potvrđena!

Sunny Tours Ltd.
5000 Veliko Tarnovo, 8 Ilyo Voivoda Str., Bulgaria
Hotline: +359-62-590030, Fax: +359-62-677796
Hotel Sol Nessebar Palace
Lokacija:
Sol Nessebar Palace je najluksuzni od triju hotela u kompleksu Sol Nessebar Resort. Hotelski kompleks smešten je među selo Ravda i grad Nesebar, udaljen 100 m. od plaže. Okružan od proširne bašte i parka. Sa hotela se pruža lep pogled na more i selo Ravda.
Opis hotela:
Sol Nessebar Palace nudi nezaboravni odmor u modernom i udobnom kompleksu, puno sportskih atrakciona i kutaka za odmor, relaksacija i ulepšavanje.
Otvoren i zatvoren bazen su sa različitom nivom dubine i su prikladne svih uzrasta. Za vaš dobar razpoložaj ima zabavni animatori, a za dece ima mnogo igre i atrakcione, koji organizuje dečji centar. Kompleks nudi još internet klub, fitnes, masaža, prodavnica suvenira, frizer, apoteka, foto studio. Gostima su na razpolaganju isto moderan spa i bjuti centar, sauna i solarium.
Opis soba:
Hotelski kompleks ima 318 moderno nameštenih soba, porodične sobe sa toplom vezom i studia. Sve prostorije imaju terase, klima, direktan telefon u sobi i kupatilu, SAT TV, mini bar, sef, kada i odvajana tuš kabina, fen.
Sport/Zabave:
Plivaći kompleks je sastavljen od otvorenog bazena, odvajanog dečjijeg bazena i sunčane terase sa besplatnim ležaljkama i suncobranima. Isto besplatno možete koristiti zatvoreni bazen, fitnes centar, miniklub za dece od 4 do 12 g. Osim posebnog dečjijeg kuta sa bazenom i zamakom sa vodenim toboganama, za dece ima i animatori, koji organiziraju sportske igre i takmičenja, plesa i dr. Gostima su na razpolaganju peškire za plažu uz doplatu, Roza Ži SPA centar uz doplatu, parking, koji se čuva, plažni sportovi.
Kompleks poseduje 3 teniski terena, darts, stoni tenis, zatvoreni bazeni, plažna odbojka, fitnes, igralište za odbojku, košarku, fudbal (neki uz doplatu).
Za dece:
Dečji bazen i dečji kut sa animatorima.
Informacija:
Broj spratova: 8
Odstojanje od:
Aerodrom : 35 km,Autobuska stanica : 1 km,Centar : 2 km,Plaža : 0.02 km,Prodavnica : 0.02 km,Bolnica : 45 km,Apoteka : 1 km
Kompleks nudi:
Bašta, Lift, Restoran, Bar, SPA centar, Prodavnica, Zaštićeni parking, Biznis sala, Fitnes, Otvoren bazen, Zatvoren bazen, Menjačnica, Solarijum, Frizer, Diskoteka, Konferencijska sala, Sef, Veš-mašina
Sobe raspolažu sa:
TV, Telefon,Klima uređaj u svakoj sobi, Frižider, Mini Bar, Kupatilo, WC, Kada, Pisaći sto, Terasa, Krevet za dece, Sef, Fen, Soba za invalide
Sport/Zabave:
Tenis, Biljar, Vodič, Bicikl, Rent-a-car, Čišćenje sobe, Animatori
Za dece:
Dečije igralište, Bazen za dece
Vrste plaćanja:
Eurocard/Mastercard, Visa, Kešom / i druge
Osoblje govori:
Nemački, Engleski, Ruski, Francuski
Slike:
Hotel Sol Nessebar Palace
Hotel Sol Nessebar Palace Hotel Sol Nessebar Palace Hotel Sol Nessebar Palace
Hotel Sol Nessebar Palace Hotel Sol Nessebar Palace Hotel Sol Nessebar Palace
 
Mapa:
 
 
Važeći cenovnik:
 
* Sve cene su u evrima (Euro)
Dvokrevetna soba, Park /2+2/ AI
Dvokrevetna soba, More /2+2/ AI
Porodična soba, More/4+2/ AI
Porodična soba /4+0/ AI
Cene su konačne sa uključenim taksama.
Proverite cenu i količinu i rezervirajte online:
Dolazak:  popup     Odlazak:  popup     Noci:     Proverite cene

» Show availability calendar
Na www.visitbg.net su predstaveni samo hotela sa slobodnim sobama.
Hoteli razpolagaju sa prostorijama za smeštaj, različiti od kontingenta, sa kojom našu agenciju razpolaže.
Izvršavaju se rezervacije samo za prostorije od našeg kontingenta, kad se označaju i minimalni i maksimalni kapacitet za svaku prostoriju.
Ukoliko sistem ne dozvoljava da rezervisate sobu, koju hoćete, to znači, da nema mogućnost za smeštaj za odgovarajući hotel ili period i morate da izaberete drug period ili hotel.