Važno: Za rezervisanje, molim Vas da koristite odgovarajuću formu za rezervacije ispod opisa svakog hotela ili oferte! Sve rezervacije ostvaraju se online u realnom vremenu. U rezervacionom sistemu publikovane su samo hotela sa slobodnim mestima i aktuelnim cenama. Ukoliko sistem dozvoljava da rezervisate, to znači, da je soba slobodna i rezervacija potvrđena!

Sunny Tours Ltd.
5000 Veliko Tarnovo, 8 Ilyo Voivoda Str., Bulgaria
Hotline: +359-62-590030, Fax: +359-62-677796
Hotel Sirius Beach
Lokacija:
Hotel Sirius Beach nalazi se u lepom crnomoskom letovalištu Sv. Sv. Konstantin i Elena do grada Varne. Smešten na samoj morskoj obali, hotel je neodoljivo iskušenje za romantičan letni odmor.
Opis hotela:
Hotelski kompleks Sirius Beach je podignut u 2003 g., potpuno klimatizovan i ima 132 sobe. Gostima su na razpolaganju: osnovan restoran, a-la-kart restoran sa ribnim specialitetima, lobi bar, sky bar, bijič bar, otvoren i zatvoren bazen, sauna, solarium, fitnes, masaže, aromoterepija, frizerski i kozmetički salon, konferencijske sale, internet sala, mali parking.
Osnovni restoran kompleksa ima 180 mesta u sali, koja je na 2 niva i 70 mesta na terase. Smešten je bukvalno iznad morskih talasa i osim lep pogled ima i elegantan dizajn. Zbog uglađenosti kuhinje, odlične usluge, osnovnog rastorana je prikladan porodičnih i firmenih praznika.
Nezaboravni biće vaše uspomene te praznike, zadovoljen biće i najprefinjeni ukus, koje garantiraju odlične usluge i profesionalnog odnosa osoblja.
U letu restoran nudi švedski sto sa savremenim bugarskim i internacionalnim jela, alkoholnim i bezalkoholnim pića za ishrane gostiju.
Mi možemo organizovati svadbe iz vaših mašta. Osnovnog restorana je prikladan za uglađeni svadbeni obed za 180 osoba ili svadbeni prijem do 200 osoba. Hotel nudi svadbene aranžmane, koji olakšaju planiranje praznika.
Lobi bar je prijatno mesto za kafa, piće, susret sa prijatelima, biznis susret. Poseduje 60 mesta i raznovrsnosti alkoholni i bezalkoholni pića, koktela, grickalice i deserti. To je idealno mesto za odmor, dok uživate u omiljenim pića u elegantne, ali ipak neoficialne atmosfere. Radno vreme lobi bara je 8:00 – 24:00 č.
Sky bar hotela nalazi se na 7 sprata i poseduje 80 mesta u sali i terasa sa 90 mesta. Sa lepe terase, koja prati ovalne forme hotela, pruži se naverovatan panoraman pogled na more i morske obale. Mesto je idealno za romantični susreti i trenutaci slobode i lepote.
Sky bar nudi raznovrsnosti egzotičnih koktela i pića za poštovalaca.
Sky bar Sirius Beach organizuje privatni praznici, veselja za rođendani, imendani, koktela i drugi organizovani događaja. Pretvorićete najvažniji dan vašeg života, izabirajući Sky bar za mesto vaše svadbe.
Mi davaćemo Vas najboljia oferta, u skladu sa vašim željama i ukusima.
Koraba – Menija je prijatnu šetnju iz Sredozemlja, ali nisu zaboraveni i tradicionih, nacionalnih specijaliteta.
Diskretni prefinjeni serviz, profesionalizam i kreativnosti kuhinjskog ekipa, dopunjeni sa kvalitetnom selekcijom pića, datiće vas traženog zadovoljstva.
Izaberite od raznovrsnosti toplih pića, alkoholnih i bezalkoholnih koktela.
Uživajte u ukusnim sladoledenim desertima i prijatnoj muzici.
Hotelski kompleks Sirius Bijič organizuje i održava seminari, simpoziumi, konferencije i firmeni praznici. Poseduje konferencijsku salu sa 100 mesta, potpuno opremana sa prikladnom tehnikom.
Gostima su na razpolaganju flip-čart, multimedija, ekran i ozvučavanje.
Opis soba:
Sirius Beach ima 132 luksuzne i udobne sobe, 105 dvokrevetnih i 27 trokrevetnih. Sve sobe imaju kabelska TV, elektroni sefovi, mini bar, rum serviz, frižider, fen.
Sport/Zabave:
Hotelski kompleks Sirius Beach nudi zatvoren bazen sa toplom mineralnom vodom, (37 C) sa đakuzijem. Gostima je na razpolaganju i WellNess centar sa kvalifikovanim osobljem. Centar nudi aromoterapija, masaže, lečenje blatom, sauna, solarium.
Informacija:
Broj spratova: 8,Broj jednokrevetnih soba: -,Broj dvokrevetnih soba: 105,Broj trokrevetnih soba: 27,Broj studija: -,Broj apartmana: -
Kompleks nudi:
Lift, Restoran, Bar, SPA centar, Zaštićeni parking, Biznis sala, Fitnes, Otvoren bazen, Zatvoren bazen, Solarijum, Đakuzi, Konferencijska sala, Sef, Veš-mašina
Sobe raspolažu sa:
TV, Radio, Telefon, Centralna klima, Frižider, Kupatilo, WC, Kada, Pegla, Pisaći sto, Terasa, Krevet za dece, Sef, Fen
Sport/Zabave:
Rent-a-car, Čišćenje sobe
Za dece:
Dečije igralište, Bazen za dece
Vrste plaćanja:
Eurocard/Mastercard, Visa, Kešom / i druge
Osoblje govori:
Nemački, Engleski, Ruski, Francuski
Slike:
Hotel Sirius Beach
Hotel Sirius Beach Hotel Sirius Beach Hotel Sirius Beach
Hotel Sirius Beach Hotel Sirius Beach Hotel Sirius Beach
 
Mapa:
 
 
Važeći cenovnik:
 
* Sve cene su u evrima (Euro)
Dvokrevetna soba, Park /2+1/ AI
Dvokrevetna soba, Delimični pogled na more AI
Dvokrevetna soba, More /2+1/ AI
Trokrevetna soba /3+1/ AI
Cene su konačne sa uključenim taksama.
Proverite cenu i količinu i rezervirajte online:
Dolazak:  popup     Odlazak:  popup     Noci:     Proverite cene

» Show availability calendar
Na www.visitbg.net su predstaveni samo hotela sa slobodnim sobama.
Hoteli razpolagaju sa prostorijama za smeštaj, različiti od kontingenta, sa kojom našu agenciju razpolaže.
Izvršavaju se rezervacije samo za prostorije od našeg kontingenta, kad se označaju i minimalni i maksimalni kapacitet za svaku prostoriju.
Ukoliko sistem ne dozvoljava da rezervisate sobu, koju hoćete, to znači, da nema mogućnost za smeštaj za odgovarajući hotel ili period i morate da izaberete drug period ili hotel.