Važno: Za rezervisanje, molim Vas da koristite odgovarajuću formu za rezervacije ispod opisa svakog hotela ili oferte! Sve rezervacije ostvaraju se online u realnom vremenu. U rezervacionom sistemu publikovane su samo hotela sa slobodnim mestima i aktuelnim cenama. Ukoliko sistem dozvoljava da rezervisate, to znači, da je soba slobodna i rezervacija potvrđena!

Sunny Tours Ltd.
5000 Veliko Tarnovo, 8 Ilyo Voivoda Str., Bulgaria
Hotline: +359-62-590030, Fax: +359-62-677796
Hotel Ceasar Palace Beach
Lokacija:
Luksuzni hotel Ceasar Palace Beach ima 4 zvezdice i omogućava odmor usred puno udobnosti i lepe prirode. Hotel je u blizini Sunčevog Brega, među letovališta Sv. Vlasa i Elenite, na prvoj liniji, u neposrednoj blizini obale.
Opis hotela:
Hotelski kompleks je sastavljen od dva dela, povezani ispod zemlje.
Prvi deo, Blok B, izgrađen je u stenama i smešten je na peskovitoj obali, drugi deo Blok A, smešten je na nivoa susednog hotela sa vezom ka putu. Oba bloka imaju pogled na more. Blok B ima 5 sprata i 38 apartmana i studia, sve sa dostupom plaža. Blok A ima isto 5 sprata i 26 apatmana i studia i 25 dvokrevetnih soba. Gostima su na razpolaganju: recepcija, lobi bar na 2 nivoa, klasični restoran sa terasom sa oko 300 mesta i pogledom na more, a-la-card restoran, irski pub i cigara bar, 2 otvoreni bazeni sa đakuzijem i pool barom, sala za biljar, sportski centar, koji uključuje: fitnes sala, masaža, sauna, sala za igre, sala za dece sa pogledom na bazen, supermarket, lekarska ordinacija 24 sata, plaža sa beach barom, 4 lifta i 2 lifta za rum serviz. Obezbeđen dostup invalida. Prostor oko kompleksa je ozelenjen i uređen.
Gosti kompleksa mogu koristiti besplatno fitnes sale, bazena, ležaljke i suncobrani u kompleksu.
Opis soba:
Ukupno kapacitet kompleksa je: 208 redovnih kreveta i 89 pomoćnih, smešteni u 25 dvokrevetnih soba, 36 apartmana sa jednom spavaćom sobu, 14 apartmana sa dve spavaće sobe, 9 studia, 3 mezoneta. Sve su sobe moderno nameštane, imaju kabelska TV, telefon i alarma požara. Apartmani imaju mini kuhinje, opremane sa štednjakom, frižiderom, kafa aparatom, aspiratorom, tosterom, stoni priborima, šoljama, tanjirima i sve neophodno domaćinstva.
Sa svih apartmana pruži se lep pogled na Nesebarski zaliv, stari i novi deo Nesebra.
Dvokrevetne sobe su sa delimičnim pogledom na more.
Sport/Zabave:
Ima shuttle bus (uz doplatu) do centar kompleksa Sunčevog Brega.
Informacija:
Broj spratova: 10,Broj jednokrevetnih soba: -,Broj dvokrevetnih soba: 25,Broj trokrevetnih soba: -,Broj studija: 9,Broj apartmana: 55
Odstojanje od:
Aerodrom : 69 km,Stanica : 72 km,Autobuska stanica : 0.05 km,Centar : 2 km,Plaža : 0.01 km,Šuma : 0.01 km,Prodavnica : 0.01 km,Restoran : 0.01 km,Bolnica : 7 km,Apoteka : 2 km
Kompleks nudi:
Bašta, Lift, Restoran, Bar, Prodavnica, Zaštićeni parking, Fitnes, Otvoren bazen, Menjačnica, Đakuzi, Sef, Veš-mašina
Sobe raspolažu sa:
TV, Telefon, Centralna klima,Klima uređaj u svakoj sobi, Frižider, Mini Bar, Kupatilo, WC, Pegla, Pisaći sto, Terasa, Fen, Soba za invalide
Sport/Zabave:
Biljar, Darts, Rent-a-car, Čišćenje sobe, Animatori
Za dece:
Dečije igralište, Bazen za dece
Vrste plaćanja:
Eurocard/Mastercard, Visa, Kešom / i druge
Osoblje govori:
Nemački, Engleski, Ruski
Slike:
Hotel Ceasar Palace Beach
Hotel Ceasar Palace Beach Hotel Ceasar Palace Beach Hotel Ceasar Palace Beach
Hotel Ceasar Palace Beach Hotel Ceasar Palace Beach Hotel Ceasar Palace Beach
 
Mapa:
 
 
Važeći cenovnik:
 
* Sve cene su u evrima (Euro)
Dvokrevetna soba /2+2/ AI
Apartman sa 1 spavaćom sobom /2+2/ AI
Apartman sa 2 spavaće sobe /4+2/ AI
Cene su konačne sa uključenim taksama.
Proverite cenu i količinu i rezervirajte online:
Dolazak:  popup     Odlazak:  popup     Noci:     Proverite cene

» Show availability calendar
Na www.visitbg.net su predstaveni samo hotela sa slobodnim sobama.
Hoteli razpolagaju sa prostorijama za smeštaj, različiti od kontingenta, sa kojom našu agenciju razpolaže.
Izvršavaju se rezervacije samo za prostorije od našeg kontingenta, kad se označaju i minimalni i maksimalni kapacitet za svaku prostoriju.
Ukoliko sistem ne dozvoljava da rezervisate sobu, koju hoćete, to znači, da nema mogućnost za smeštaj za odgovarajući hotel ili period i morate da izaberete drug period ili hotel.