Važno: Za rezervisanje, molim Vas da koristite odgovarajuću formu za rezervacije ispod opisa svakog hotela ili oferte! Sve rezervacije ostvaraju se online u realnom vremenu. U rezervacionom sistemu publikovane su samo hotela sa slobodnim mestima i aktuelnim cenama. Ukoliko sistem dozvoljava da rezervisate, to znači, da je soba slobodna i rezervacija potvrđena!

Sunny Tours Ltd.
5000 Veliko Tarnovo, 8 Ilyo Voivoda Str., Bulgaria
Hotline: +359-62-590030, Fax: +359-62-677796
Grand Hotel Varna
Lokacija:
Samo sa 200 m. od obale, nalazi se jedan od najluksuznijih hotela Grand hotel Varna, perla bugarskog Crnomorja. Hotel radi tokom cele godine, da uradi vas deo od svog uzbudljivog života i nudi puno zabava, sport, balneolečenje i biznis usluge.
Opis hotela:
Hotelski kompleks nudi kafane za svačijeg ukusa, sa sopstvenom ambijentom i odličnom kuhinjom: Restoran A La Kart, bife restoran Pliska, restoran – barbekju, mnogo kafića, noćni bar, poslastičarnica i riblji restoran.
Gostima su na razpolaganju isto trgovački centar, apoteka, salon lepote, besplatan parking, koji se čuva. Grand Hotel Varna je idealnu odluku za biznis susreti, kongresi i konferencije. Ima moderni biznis centar i 2 potpuno opremene konferencijske sale sa 20 – 250 mesta, sa klimom, savremenim tehničkim udobnostima, profesionalnom uslugom i internet vezom.
Opis soba:
Grand hotel Varna nudi 292 luksuzne klimatizovane sobe i 35 apartmana, sve sa terasima sa pogledom na more ili park, udobnim širokim krevetima Queen size, kupatilo sa kadom, SAT TV i video kanalom, direktnom telefonskom vezom i mini barom.
Sport/Zabave:
Jedan zatvoren i otvoreni bazeni sa morskom vodom, 4 teniski terena sa osvetlenjem, sala sa štanglima, multifuncijsku sportnu salu (odbojka, košarka), fudbalsko igralište.
Hotel nudi još noćni klub i šou program.
Informacija:
Broj spratova: 9,Broj jednokrevetnih soba: 10,Broj dvokrevetnih soba: 282,Broj apartmana: 35
Odstojanje od:
Aerodrom : 15 km,Autobuska stanica : 0,3 km,Centar : 0,1 km,Plaža : 0,1 km,Prodavnica : 0,1 km,Restoran : 0,1 km
Kompleks nudi:
Bašta, Lift, Restoran, Bar, SPA centar, Banka, Prodavnica, Zaštićeni parking, Biznis sala, Fitnes, Otvoren bazen, Zatvoren bazen, Menjačnica, Frizer, Diskoteka, Konferencijska sala, Sef, Veš-mašina
Sobe raspolažu sa:
TV, Radio, Internet, Telefon, Centralna klima, Frižider, Mini Bar, Kupatilo, WC, Kada, Pegla, Pisaći sto, Terasa, Krevet za dece, Fen
Sport/Zabave:
Tenis, Biljar, Vodič, Rent-a-car, Čišćenje sobe
Za dece:
Dečije igralište
Vrste plaćanja:
Eurocard/Mastercard, Visa, Kešom / i druge
Osoblje govori:
Nemački, Engleski, Ruski
Slike:
Grand Hotel Varna
Grand Hotel Varna Grand Hotel Varna Grand Hotel Varna
Grand Hotel Varna Grand Hotel Varna Grand Hotel Varna
 
Mapa:
 
 
Važeći cenovnik:
 
* Sve cene su u evrima (Euro)
Dvokrevetna soba /2+1/ AI
Cene su konačne sa uključenim taksama.
Proverite cenu i količinu i rezervirajte online:
Dolazak:  popup     Odlazak:  popup     Noci:     Proverite cene

» Show availability calendar
Na www.visitbg.net su predstaveni samo hotela sa slobodnim sobama.
Hoteli razpolagaju sa prostorijama za smeštaj, različiti od kontingenta, sa kojom našu agenciju razpolaže.
Izvršavaju se rezervacije samo za prostorije od našeg kontingenta, kad se označaju i minimalni i maksimalni kapacitet za svaku prostoriju.
Ukoliko sistem ne dozvoljava da rezervisate sobu, koju hoćete, to znači, da nema mogućnost za smeštaj za odgovarajući hotel ili period i morate da izaberete drug period ili hotel.